ZDKDobrovoljni prilozi za pomoć porodici našeg muzičara HARISA VUKOVIĆA

Dobrovoljni prilozi za pomoć porodici našeg muzičara HARISA VUKOVIĆA

Haris Vuković, muzičar kojeg su Zavidovići voljeli, svojim talentom predstavljao je Zavidoviće na brojnim muzičkim takmičenjima.

Svi pamtimo njegovo učešće u “Karaoke show”. Haris nas je učinio ponosnim, a svi smo kao jedno bodrili ga i s nestrpljenjem iščekivali njegov prolazak dalje.

Muzički festivali u našem gradu bili su nezamislivi bez njega.

Međutim, kako to nažalost u našem gradu uvijek biva, Haris je brzo zaboravljen. Oni koji ga poznaju svjedoče o njegovoj teškoj životnoj borbi. Iza Harisa je ostala supruga i petogodišnja kćerka koja je čekala Harisa da se vrati kući da proslave njen rođendan, a nažalost to se nije desilo.

Harisova porodica nas danas treba, stoga, u srijedu, 02.12.2020. godine, od 12-16h ispred restorana “Fontana” organizujemo prikupljanje priloga kako bismo pomogli Harisovoj porodici i na taj način barem malo odužili Harisu što je naš grad bar za jedno vrijeme učino ljepšim mjestom.

Nadamo se vašem odzivu u što većem broju.

Podsjećamo, Haris Vuković nas je napustio 30.11.2020. u 44. godini.

 

visoko.ba/zdici.info


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE