BiHLokalni izbori 2024SDA Visoko: Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika, a Esad Semić nosilac...

SDA Visoko: Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika, a Esad Semić nosilac liste za Gradsko vijeće

Gradski izvršni odbor SDA Visoko jednoglasno je donio odluku prema kojoj će dosadašnji gradonačelnik Mirza Ganić ponovo biti kandidat za gradonačelnika Visokog na ovogodišnjim lokalnim izborima, a shodno jednoglasnom prijedlogu svih mjesnih odbora.
Iza gradonačelnika Ganića stoje konkretna djela i rad za sve građane Visokog i upravo zbog toga ga narod voli i uvažava.
Mirza Ganić, SDA kandidat za gradonačelnika / Esad Semić, nosilac liste SDA Visoko za Gradsko vijeće
Mirza Ganić, SDA kandidat za gradonačelnika / Esad Semić, nosilac liste SDA Visoko za Gradsko vijeće
Donesena je i odluka da istaknuti privrednik Esad Semić ponovo bude nosilac liste za Gradsko vijeće Visoko zajedno sa Anisom Hadžimejlić – Halilović koja će se naći na broju dva. U narednim danima bit će prezentirana cjelokupna lista kandidata SDA Visoko za Gradsko vijeće Grada Visoko.
SDA Visoko je pozvala sve političke subjekte na zajedničku saradnju, zbog općeg dobra svih naših građana, ali i na fer i korektnu kampanju sa sloganom “Za bolje Visoko – zajedno”!
SDA Visoko / Visoko.co.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE