NaslovnicaLokalne TemeVIDEO / Rusmi...

VIDEO / Rusmir Hrvić: “Vispak je bila prva velika kompanija kojom sam počeo rukovoditi davne 2010.”

“Jedan kratki povratak u prošlost, kad sam bio 12 godina mlađi.

Isječak iz ovog videa podsjetio me na trenutke kad je priča oko mog poduzetništva postala ozbiljno velika i kada sam vjerovao svojoj intuiciji da možemo napraviti uspješne projekte.
Vispak je bila prva velika kompanija kojom sam počeo rukovoditi davne 2010. godine. Dok su mi prijatelji i poznanici govorili da je Vispak kompanija kojoj nema pomoći, osim da se stavi ključ u bravu, ja sam znao da samo teškim naporom i radom možemo dokazati da Vispak ima veliki potencijal.

Sjećam se da su se tad mnogi pitali „ko je taj AS iz Tešnja koji kupuje tako veliku firmu kao što je Vispak i znaju li oni u šta se upuštaju“.

Za AS je u to doba malo ko znao, a na nama je bio dug i težak izazov da opravdamo obećanje koje smo, mi uposlenici i rukovodioci dali jedni drugima i da od Vispaka napravimo kompaniju kakva je onda danas.”, napisao je na svom Facebook profilu Rusmir Hrvić predsjednika Uprave AS Holdinga.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.