NaslovnicaZDKPolitikaŠkaljo i Rami...

Škaljo i Ramić ipak sa Kasumovićem i “šestorkom” !?

Omer Škaljo i Vahid Ramić se priklonili novoj većini u ZDK- Danas je nakon izbora delegata u Dom naroda PFBiH održana druga sjednica Kluba Bošnjaka Skupštine ZDK.

Nakon što na prvoj sjednici nije izglasan predstavnik Bošnjaka u rukovodstvu Skupštine ZDK, danas je prilikom glasanja došlo do “promjene” te su zastupnici Omer Škaljo i Vahid Ramić (SBB) podržali prijednog nove većine, Behiju Kulović (Naša stranka).

S obzirom da je u toku i nakon kampanje Fuad Kasumović, lider BHI-KF bio izričit da u novoj većini nema mjesta za Omera Škalju, ostaje da se vidi kakav nas ishod čeka u nastavku procesa u Zeničko-dobojskom kantonu.

Zenicablog.com / Visoko.co.ba

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.