Lokalne TemeSDA Visoko: Jaki, snažni, spremni i jedinstveni ulazimo u kampanju za lokalne...

SDA Visoko: Jaki, snažni, spremni i jedinstveni ulazimo u kampanju za lokalne izbore

Gradska organizacija Stranke demokratske akcije Visoko u proteklom periodu provela je unutarstranačke izbore. Tokom izbornog procesa demonstrirana je snaga, masovnost, jedinstvo i demokratija.
Za predsjednika Gradskog odbora Stranke demokratske akcije Visoko izabran je mr. sci. Mirza Ganić aktuelni gradonačelnik, za predsjednicu Organizacije žena izabrana Hatidža Alihodžić profesorica arapskog i turskog jezika, a mladi Harun Alijagić dipl.ing. kompjuterskih nauka novi je predsjednik Asocijacije mladih.
Stranka demokratske akcije Visoko je snaga koja je pokazala i dokazala da kontinuirano putem svojih kadrova radi u interesu naših građana, te kao takva spremna, jaka i snažna ulazi u kampanju za lokalne izbore.

Za bolje Visoko!

Visoko.co.ba/STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE GRADSKI ODBOR VISOKO

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE