Lokalne TemeGO SDA Visoko: Čestitka povodom 1. marta - Dana nezavisnosti Bosne i...

GO SDA Visoko: Čestitka povodom 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Na referendumu prije 32 godine izglasana je nezavisnost naše jedine, hiljadugodišnje domovine Bosne i Hercegovine, zemlje svih građana i naroda koji u njoj žive.
Time su izgrađeni temelji moderne Bosne i Hercegovine. Nezavisnost, teritorijalni integritet i državni suverenitet su tada obnovljeni, a danas, tri decenije poslije se napadaju i ugrožavju.
Nastavljajući tradiciju jedne od najboljih generacija bosanskih patriota, mi i danas, možda jače nego ikad, moramo se nastaviti boriti za Bosnu i Hercegovinu, državu u kojoj ima mjesta za sve njene građane.
Pozivamo vas da danas, na ovaj svečani dan, svi budemo jedinstveni i zajedno dijelom ponosne, prkosne i hrabre Bosne i Hercegovine koja zna šta hoće i kako da ostvari svoje ideje o državi jednakih građana, sa jednakim pravima i jednakim slobodama.

U tom duhu, našim sugrađankama i sugrađanima, svim domoljubima, čestitamo 1.mart – Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine!

 

GO SDA Visoko / Visoko.co.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE