Na koncertima Latifa i Mravka Travka u Sarajevu i Zenici na sceni prvi put i dječiji hor “Mravko Travko”

575

Latif i Mravko Travko uveliko se pripremaju za tradicionalna decembarska druženja sa mališanima koncertima u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu, 17. decembra, te u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici, 18. decembra.

Najljepše pjesme veselog dua bit će uzrok da se još jednom umnoži ljubav i ostavi trag koji će mališani i njihovi roditelji nositi u srcima. Po prvi put na koncertu će nastupati i dječiji hor “Mravko Travko” koji je nedavno počeo sa radom.

Latif i Mravko obećavaju najveću zabavu do sada i pozivaju svoju družinu da im se pridruži.

– Koncerti za djecu znače puno djece na sceni i nevjerovatnu energiju koju imaju samo najmlađi. Krećemo i sa svakodnevnim probama. Želimo publici prirediti nezaboravne večeri. Na sceni će biti dvadesetak djece koja su hor i plesni ansambl. Mislim da će biti sjajno. Moram napomenuti da vodimo računa da sve bude u skladu sa dječijim potrebama. Sa našim dječijim horom radi sjajna koreografkinja Nađa Pušilo, koja je članica baleta Narodnog pozorišta Sarajevo, i Erna Hodžić. Koncerti Latifa i Mravka Travka u Sarajevu i Zenici će trajati sat vremena, a ulaznice po cijeni od 10 KM se mogu kupiti putem platforme kupikartu.ba., a uskoro i na blagajnama BKC-a i BNP-a u Zenici – kaže Latif Moćević.