SportSkijanje(VIDEO) Elvedina Muzaferija trenira u Lake Louiseu

(VIDEO) Elvedina Muzaferija trenira u Lake Louiseu

Najbolje skijašice i skijaši su u Kanadi i SAD-u gdje se nadaju da će uspjeti završiti sve utrke u okviru Svjetskog kupa.

Nakon utrka u Kilingtonu djevojke su u Lake Louise gdje će imati tri spust treninga, a prvi je večeras od 20 sati. Spust utrke su na rasporedu 2. i 3. prosinca. 4. prosinca na rasporedu je super G utrka i nadamo se odličnim rezultatima naše najbolje skijašice Elvedina Muzaferije.

Zahvaljujući BH Telecomu Visočanka se već duže vrijeme sprema za novu sezonu Svjetskog kupa i spremna je za nove izazove. Elvedina je izrazila zahvalnost BH Telecomu koji kao kompanija zna prepoznati dobre rezultate naših sportaša, najboljih ambasadora BiH.

Za utrke Svjetskog kupa se spremala u kanadskoj Alberti.

Muškarci bi u petak i za vikend trebali voziti spust i dva superveleslaloma u Lake Louiseu, a djevojke veleslalom i slalom u Killingtonu.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE