Lokalne TemePolitikaFOTO / SDA Visoko: SIGURNO i predano, Buzić Mahala je uz SDA!

FOTO / SDA Visoko: SIGURNO i predano, Buzić Mahala je uz SDA!

Na principima poštenja i efikasnosti, pokazali smo da znamo voditi procese, da znamo sarađivati za boljitak i budućnost zajednice. Tako ćemo i nastaviti. Principi vertikalne koordinacije i jednakih mogućnosti za sve osnova su održivog razvoja cjelokupnog društva i mi znamo kako ih provoditi.

Rasparčavanje nacionalnog korpusa, multiplikacija stranaka, slavoljubivost i pohlepa pojedinaca u tim strankama ne vode k dobru. SDA svoje tijelo očistila je od takvih pojava. Čistog nijeta i svijetla obraza SIGURNO uz svoj narod.

Press služba SDA Visoko / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE