Lokalne TemeMirza Ganić: Za bolju i moderniju Buzić Mahalu

Mirza Ganić: Za bolju i moderniju Buzić Mahalu

Gradonačelnik Ganić obišao radove u B.Mahali, gdje se investira u razvoj saobraćajne infrastrukture preko 400.000,00KM.

“Mi kao lokalna zajednica, prepoznatljivi smo po tome da puno radimo i investiramo u modernizaciju putne infrastrukture. Praktično, većina naših naselja je doživjela poboljšanje saobraćajnih uslova i modernizaciju puteva. Ovo što vidimo u B.Mahali je impresivno, jer je radovima obuhvaćeno skoro pola mjesne zajednice. U konačnici uredit će se i asfaltirati cca 1800 metara puteva, što predstavlja značajan razvoj i unapređenje. Raduje me spoznaja da su i građani dali određeni doprinos u realizaciji ovog projekta, kako bi rezultat izvršenih radova bio još veći i što bolji.” – istakao je gradonačelnik Ganić.

Veliki dio posla je završen, te se vrlo brzo očekuje i posljednja faza koja se odnosi na asfaltiranje.

Gradska uprava Visoko / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE