SportKošarkaNurkiću mala minutaža u pobjedi Denvera

Nurkiću mala minutaža u pobjedi Denvera

Jusuf Nurkić opet je u dresu Denvera imao jako malu minutažu, a reprezentativac Bosne i Hercegovine postigao je četiri poena u pobjedi njegove ekipe protiv Minnesote. Nuggetsi su na kraju slavili u veoma uzbudljivom finišu rezultatom 105:103, a a prva petorka ekipe odigrala je sjajan meč jer su svi igrači imali dvocifreni učinak.
Najbolji je bio Gallinari koji je postigao 18 poena, dok su Chandler i Harris postigli po 17 poena. Nikola Jokić ubacio je 16 poena, ali upisao i osam skokova i 11 asistencija čime je opet oduševio domaće navijače. Nurkić je na terenu proveo 8:40 minuta, a za to vrijeme imao je stopostotan šut pogodivši dva šuta.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE