Lokalne TemeKošarkaši Visokog na teškom gostovanju na Ilidži

Košarkaši Visokog na teškom gostovanju na Ilidži

Košarkaši Visokog će u okviru 11. kola A-1 lige grupa Jug u nedjelju gostovati na Ilidži ekipi Igman Burcha. U pitanju je zasigurno jedno od najtežih gostovanja za visočki tim u kompletnoj sezoni, koji će u taj meč ući i dalje bez pobjede u ovoj sezoni. Podsjećamo, u prvom duelu ova dva tima, koji je odigran krajem oktobra prošle godine, Igman je slavio ubjedljivu pobjedu u Visokom rezultatom 89:60, najviše zahvaljujući odličnoj prvoj četvrtini koju su dobili 27:11 te seriji sa kraja druge i početka treće četvrtine koja je iznosila 16:0.
Visoko u ovaj meč ulazi nakon domaćeg poraza od ekipe Kaknja, dok je Igman Burch u 10. kolu slavio pobjedu u Vogošći nad istoimenom ekipom 79:73. Treba dodati i da Igman zajedno sa goraždanskim Radničkim dijeli prvo mjesto na tabeli A-1 lige. Utakmica na Ilidži igra se u nedjelju u SD Ilidža sa početkom u 17 sati.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE