BiHZvizdić: Najoštrije osuđujem bezočni čin ubijanja civila u Rusiji

Zvizdić: Najoštrije osuđujem bezočni čin ubijanja civila u Rusiji

Zamjenik predsjedavajuceg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdic osudio je oružani napad na nedužne civile koji se dogodio sinoć u Moskvi i uputio izraze saučešća porodicama žrtava.

– Duboko me je potresla vijest o bezumnom terorističkom napadu koji se desio u Moskvi u kojem je izgubljeno više od 100 ljudskih života, a više od stotinu lakše i teže ranjeno. Najoštrije osuđujem ovaj bezočni čin i u ovim teškim trenucima iskreno saosjećam s porodicama poginulih žrtava i povrijeđenih građana – navodi se u saučešću zamjenika predsjedavajućeg Zvizdića.

Visoko.ba/federalna.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE