NaslovnicaLokalne TemeZemljo tisućl...

Zemljo tisućljetna: Maestralna izvedba himne BiH učenika ŠOMO ‘Avdo Smajlović’ Visoko povodom Dana nezavisnosti

Prvi mart – Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine poseban je datum za sve njene građanke i građane, sve one koji vole ovu državu. Datum je to kada su stanovnici ove prelijepe zemlje odlučili da žele samostalno odlučivati o sudbini svoje domovine, te je kao sveto slovo zapisan u historijskim spisima moderne historije naše zemlje.

Taj datum svečano i na poseban način biva obilježen širom BiH, a toj posebnosti ove godine svoj pečat dali su i učenici Škole osnovnog muzičkog obrazovanja “Avdo Smajlović” iz Visokog.

Maestralnom izvedbom himne naše domovine učenici ove škole obilježili su Dan nezavisnosti, a nama ne preostaje ništa drugo nego da Vam preporučimo ovaj video, uz čestitke povodom Dana nezavisnosti BiH i poruku: Uživajte!

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.