Lokalne TemeZahvalnica iz Udruženja "Setup" Visoko

Zahvalnica iz Udruženja “Setup” Visoko

Dragi posjetioci Kulin Ban festivala, hvala vam što ste nam svojim dolaskom potvrdili da radimo pozitivnu stvar za naš grad i sredinu u kojoj živimo. Posebno hvala onima koji su nam uputili pohvale i riječi podrške (a pogotovo onima koji su uspjeli obratiti pažnju i na propuste) jer to će nas motivisati da sljedeće godine budemo još bolji.

Dragi partneri i pokrovitelji, hvala vam što ste svojom podrškom i doprinosom učinili mogućim da u našem gradu na najbolji mogući način ugostimo sve naše goste i da cjelokupni program prođe u najboljem mogućem redu. Hvala vam i za programske sadržaje koje smo partnerski realizovali.

Dragi volonteri, hvala vam što ste bili dio Setup-ove porodice i što ste zaslužili sve pohvale za angažiranost na ovom projektu. Nadamo se da i vas kao i nas ne popušta osjećaj nestrpljenja i motivisanosti za učešće na Kulin Ban festivalu 2024. godine.

Dragi sponzori i prijatelji projekta, hvala vam što ste prepoznali značaj i potencijal našeg projekta, kao i našu namjeru da grad Visoko mapiramo VISOKO na ljestvici gradova ugodnog življenja i boravka.

Dragi medijski pokrovitelji, hvala vam što ste izuzetno kvalitetno i profesionalno uradili svoj dio posla i omogućili da se za naš festival čuje u cijeloj Bosni i Hercegovini, ali i šire.

Hvala svima koji su na bilo koji način ispratili dešavanja sa Kulin ban – festivala kulture u Visokom – iskreno se nadamo da ćete u narednoj godini sebe prepoznati u jednoj od gore navedenih kategorija.

Vidimo se na Kulin Ban – festivalu kulture 2024. godine u našem Visokom!

Visoko.co.ba/Setup team


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE