Lokalne TemePozitivno Visoko(VIDEO) Azra Ohran-Zubić: "Darko Rundek i Marchelo stižu na festival Kulin Ban...

(VIDEO) Azra Ohran-Zubić: “Darko Rundek i Marchelo stižu na festival Kulin Ban 2024 u Visoko”

Nakon prošlogodišnjeg veoma uspješnog premijernog izdanja festivala “Kulin Ban” u Visokom, već sada se zna da će ovogodišnje biti isto tako kvalitetno i da organizatori nastoje da program bude što sadržajniji i namijenjen svim starosnim kategorijama. Prema riječima Azre Ohran-Zubić, ispred Udruženja “Setup” koje je i nosilac aktivnosti na organizaciji festivala, ovogodišnje izdanje je planirano od 29. augusta do 1. septembra, a iako još ima dovoljno vremena, užurbano se radi kako bi sve bilo spremno za “Kulin Ban 2024”. Ono što sa ponosom ističe je podatak da će u muzičkom dijelu festivala ove godine nastupiti velika regionalna imena – Darko Rundek i Marchelo. Više o svemu govori upravo Azra Ohran-Zubić u videu:

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE