Lokalne TemeKultura(VIDEO) Udruženje "Setup" najavilo ovogodišnji Festival kulture "Kulin Ban"

(VIDEO) Udruženje “Setup” najavilo ovogodišnji Festival kulture “Kulin Ban”

Ovogodišnje izdanje Festivala kulture “Kulin Ban” biće održano u Visokom od 28. augusta do 1. septembra. Organizator, Udruženje “Setup”, potrudio se da i ove godine ponudi kvalitetan program, pa će tako svi posjetioci biti u prilici da, između ostalog, pogledaju filmove sa ovogodišnjeg SFF-a, poslušaju kvalitetne koncerte, ali i svojim najmlađim prirede lijepe trenutke kroz igraonice.

Povodom festivala, danas (srijeda) upriličena je press konferencija u Društvenom centru u Visokom, pa vam predlažemo da je i pogledate i saznate šta to sve nudi ovogodišnji “Kulin Ban”.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE