Zahvaljujući Visočaninu Kenanu Mandri Kolinda zasjala u Kataru

844
Kolinda Grabar-Kitarović i Kenan Mandra

Kolinda Grabar-Kitarović, bivša hrvatska predsjednica, boravi u Kataru, gdje prati Svjetsko nogometno prvenstvo. Ona je poznata kao veliki navijač nogometne reprezentacije Hrvatske i rijetko kada propušta njihove utakmice. U pauzi između utakmica bivša hrvatska predsjednica uživa u ljepotama Katara, a posjećuje i modne događaje.

Tako je nikad zgodnija Kolinda, za čiji je vitak izgled zaslužan bosanski nutricionista Kenan Mandra i liposukcijska dijeta, odjenula crveni sako s mašnom u sredini, duge crvene hlače te cipele u istoj boji. Kosu je digla u punđu, a vidno raspoložena i nasmijana pozirala je fotografima. Slike je podijelila i sa pratiocima na društvenim mrežama.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

– Qatar Fashion United by CR Runway, proslava mode, kulture i muzike. Predstavljam hrvatski dizajn s varijantom odijela prikazanom na EXPO2020 Hrvatskom paviljonu, popularnom u Zaljevu, napisala je u opisu objave.

“Zgodna predsjednica”, “Jako si lijepa i elegantna”, “Prekrasna”, “Izvrsna žena, dobro predstavlja ljepotu svoje zemlje”, “Prelijepa”, samo su neki od komplimenata koje su joj uputili pratioci.

Kolinda je smršavjela uz liposukcijsku dijetu koja je pravi hit među poznatim osobama na Balkanu, a plan prehrane osmislio je bosanski nutricionista Kenan Mandra. Dug je spisak političara, pjevača, muzičara, glumaca, reditelja koji su se upravo uz pomoć Mandre riješili viška kilograma. Pjer Žalica, Željko Samardžić, Neda Ukraden, Tijana Dapčević, su samo neki od njih.