Lokalne TemeVisoko u Amsterdamu: Offshore Energy Conference 2023

Visoko u Amsterdamu: Offshore Energy Conference 2023

Eldin Ganić, diplomirani inženjer saobraćaja i komunikacija, naš sugrađanin, je uzeo aktivno učešće u Offshore Energy međunarodnoj konferenciji u Amsterdamu.

„Veliku čast ali i odgovornost mi predstavlja prilika da predstavim naš grad u najboljem svjetlu, te da pokažem da naši ljudi mogu biti konkurentni i na internacionalnom poslovnom nivou,“ rekao je Eldin Ganić.

„Navingo BV,  kompanija za koju radim već 15 godina, svake godine okupi najznačajnije firme iz maritime (pomorske) industrije na ovom eventu, i tu imamo priliku da razgovaramo sa eminentnim imenima, da pratimo aktuelna dešavanja i trendove u modernom poslovnom ambijentu.“

Ova trodnevna konferencija, koja je upravo u toku u Amsterdam RAI centru, jedan je od najreprezentativnijih događaja iz ove grane industrije u cijelom svijetu.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE