Lokalne TemeSaznajemo // Eldin Ganić nosilac liste GO SBiH za Gradsko vijeće

Saznajemo // Eldin Ganić nosilac liste GO SBiH za Gradsko vijeće

Kako saznaje Visoko.co.ba iz izvora bliskih GO SBiH Visoko, aktuelni predsjednik Eldin Ganić će biti nosilac liste za Gradsko vijeće na lokalnim izborima u oktobru 2024.

Već dugih 12 godina ova nekada respektabilna politička partija uopće ne participira u javnom i političkom životu Visokog.

Nedugo poslije imenovanja Semira Efendića za predsjednika SBiH, dolazi do oživljavanja rada stranke i u našem gradu. Kako sam kaže, na direktnu inicijativu Efendića, dipl. ing. saobraćaja i komunikacija Eldin Ganić preuzima GO SBiH Visoko.

U zadnjih godinu dana, Ganić i njegov tim su prisutni u medijima preko svojih društvenih angažmana, organizovanja edukativnih sadržaja za visočku omladinu, besplatnog kursa programiranja, podrške u opremi sportskim klubovima, ukazivanjem na nedostatke saobraćajne infrastrukture u gradu, a sve ovo kroz stavljanje akcenta na mlade snage.  

Kroz svoj dosadašnji rad, očigledno je da se ova GO trudi ispričati novu, pozitivnu priču i skinuti sa sebe zadužbinu SBiH Visoko iz nekih davno prošlih vremena.

Koliko će biti uspješni u tome, saznat ćemo nakon 06.oktobra.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE