Lokalne TemeSportVisočani uspješno završili Winter Challenge Termag trail utrku

Visočani uspješno završili Winter Challenge Termag trail utrku

Ovog vikenda na Jahorini, u organizaciji hotela Termag, održana je Winter Termag Challenge trail utrka, na kojoj su mogli nastupiti i rekreativci i takmičari. Riječ je o utrci na kojoj su učesnici mogli izabrati dvije staze, onu od 12 i 22 kilometra, a sam događaj nosi mnogo adrenalina i vrhunske zabave.

Kao i mnogo puta do sada utrci su se priključili Visočani, koji su ovog puta u velikom broju okušali svoje umijeće i sreću na stazama Jahorine. Među Visočanima koji su učestvovali na ovoj utrci su bili Dino Kamarić, Dino Martinović, Armin Hodžić, Mirza Džafić, Asmir Merdić, Alem Genjac i Adnan Husomanović.

Fotografije koje su napravili naši sugrađani koji su učestvovali na ovoj utrci pogledajte u nastavku:

 

 

Visoko.co.ba/Redakcija


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE