Lokalne TemeKulturaVečeras otvorenje izložbe u Galeriji "Likum '76" u Visokom

Večeras otvorenje izložbe u Galeriji “Likum '76” u Visokom

Večeras, sa početkom u 19.30 sati, u visočkoj Galeriji “Likum '76” biće svečano otvorena izložba fotografija visočkih fotografa pod nazivom “3. Foto čin”. Dakle, u ovu izlagačku sezonu uvrštena je kolektivna izložba visočkih fotografa i to treću godinu za redom. U pitanju je još jednom autentičan galerijski projekat UGLU ”Likum'76” Visoko. Putem ove izložbe svoja fotografska rješenja imaju mogućnost predstaviti visočki autori, bilo da trenutno žive u Visokom ili drugim gradovima i zemljama, a koji su na različite načine način tijesno vezani za Visoko. ”3. foto čin” uspio je okupiti 22 takva autora koji će biti predstavljeni sa dvije do tri fotografije. Radovi su atraktivni i vizuelno pristupačni što otvorenje ove izložbe čini događaj vrijedan posjeta.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE