Lokalne TemePolitikaFOTO / Uže rukovodstvo SDP BiH na utakmici RK Bosna - RK...

FOTO / Uže rukovodstvo SDP BiH na utakmici RK Bosna – RK Izviđač CO

Večerašnju derbi utakmicu između RK Bosne i RK Izviđača CO sa tribina su pratili članovi užeg rukovodstva SDP BiH, te rukovodstva kantonalne i gradske organizacije.

Još jednu pobjedu naših rukometaša sa tribina su pratili Elvir Karajbić, generalni sekretar SDP-a BiH i zastupnik u Parlamentu FBiH, Saša Magazinović, predsjednik Glavnog odbora i zastupnik u državnom Parlamentu, Dositej Perić, potpredsjednik Glavnog odbora, Mirsad Mahmutagić, predsjednik Kantonalne organizacije u ZDK i načelnik općine Maglaj, Jasminko Kapić predsjednik Općinske organizacije Maglaj i zastupnik u Skupštini ZDK, Senaid Begić, član predsjedništva SDP-a BiH i zastupnik u Parlamentu FBiH, Belmin Zukan, predsjednik Gradske organizacije Visoko i Admir Dedić, potpredsjednik Gradske organizacije.

Veliki interes vrha Socijaldemokratske partije BiH za dešavanja u Visokom pokazuju da SDP BiH želi značajno poboljšati svoj rezultat u Visokom na sljedećim lokalnim izborima.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE