NaslovnicaLokalne TemeUskoro bi tre...

Uskoro bi trebala početi sanacija i asfaltiranje putnih pravaca u naselju Vidovići

 

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić danas je sa saradnicima i predstavnicima Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica obišao naselje Vidovići u Mjesnoj zajednici Kralupi. Povod za ovaj radni posjet je sanacija putnog pravca u ovom dijelu grada Visoko, a nakon što su se na terenu uvjerili u stanje putne infrastrukture, napravljeni su i određeni koraci koji će u konačnici dovesti do asfaltiranja puta u naselju Vidovići i to sve do mjesnog mekteba, ali i do sanacije i asfaltiranja dosadašnjeg postojećeg putnog pravca koji je u velikoj mjeri oštećen. Ovim velikim projektom bit će obuhvaćena sanacija i asfaltiranje kompletnog puta u naselju Vidovići, a realizacija bi trebala biti u saradnji između Grada Visoko i Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica. Procijenjena vrijednost radova za ovaj projekat iznosi oko 400.000 KM.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.