NaslovnicaBiHU Direkciji o...

U Direkciji održana tradicionalna ”Kafa i druženje s novinarima”

U sjedištu Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH održan je danas tradicionalni događaj Kafa i druženje sa novinarima. Direktor Direkcije Mirsad Vilić i njegovi zamjenici Uroš Pena i Mile Jurić sastali su se danas sa predstavnicima bh. medija, te kroz neformalno druženje prezentovali aktivnosti Direkcije koje su uspješno realizovane u proteklom razdoblju.

Tijekom protekle godine pripadnici Direkcije su realizovali niz aktivnosti i ostvarivali uspješnu saradnju kako s domaćim tako i s međunarodnim partnerima. Prilikom realizacije poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, Direkcija je djelovala odgovorno i u duhu transparentnosti i otvorenosti ka građanima i javnosti, te na taj način ostvarivala dobru i profesionalnu komunikaciju i suradnju s predstavnicima medija u BiH.

Imajući u vidu značaj blagovremenog i točnog informisanja bh. javnosti, direktor Vilić se zahvalio predstavnicima medija za dobru i profesionalnu suradnju, te izrazio uvjerenje da će se ovakva suradnja i profesionalni odnosi nastaviti i u budućnosti.

visoko.ba/dkpt.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.