Lokalne TemeNegativno VisokoTwin Peaks: Visoko, grad u kojem nestaju ljudi

Twin Peaks: Visoko, grad u kojem nestaju ljudi

Muškarac iz Visokog nestao početkom septembra, našli ga nakon 25 dana 12 kilometara od Visokog, mrtvog, po informacijama njegovo tijelo je nađeno u stanju neprepoznatljivosti. Do danas  nije bila dženaza tom čovjeku.

Prije devet dana nestala je Nađa Trako. Nadležna institucija tek se sjetila obratiti javnosti i zatražiti pomoć u potrazi od stanovnika Visokog i to na način da u slučaju nekih informacija nazovu PU Visoko.

Šta se treba desiti da oni koji primaju platu s budžeta počnu ozbiljno pristupati novonastalom fenomenu? Možda da nestane neko njihov? Ne birač, nego bliži član porodice.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE