ZDKPolitikaTročlana radna grupa SBB BiH održala sastanak: Vahid Ramić imenovan za koordinatora...

Tročlana radna grupa SBB BiH održala sastanak: Vahid Ramić imenovan za koordinatora u ZDK

Tročlana radna grupa za analizu izbornih rezultata Saveza za bolju budućnost, koju je formirao predsjednik Fahrudin Radončić održala je radni sastanak u proširenom sastavu gdje su prisustvovali članovi i aktivisti Saveza iz cijele BiH.

Nakon dužih diskusija i analiza, zaključeno je da se ranije formirana radna grupa proširuje i da će se u narednom periodu, u proširenom sastavu baviti formiranjem timova na nivou Kantona u cilju blagovremene pripreme za izbore 2024. godine.

Radnom sastanku u jednom dijelu pridružio se i predsjednik SBB BIH Fahrudin Radončić kojom prilikom je tročlana radna grupa za analizu izbornih rezultata predala Izvještaj predsjedniku.

Visočki zastupnik u Skupštini ZDK Vahid Ramić imenovan je za koordinatora u ZDK čiji je zadatak uvesti Povjereništva i imenovati povjerenike u općinama i gradovima.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE