ZanimljivostiSamsung najavio Galaxy Z Flip5 Retro

Samsung najavio Galaxy Z Flip5 Retro

Samsung ima bogatu historiju kada je riječ o preklopnim mobitelima, a sada je južnokorejska kompanija odala počast jednom od svojih najutjecajnijih modela, Samsungu E700, koji se pojavio prije dva desetljeća.

Riječ je o limitiranom modelu Galaxy Z Flip5 Retro, koji krase dobro poznate indigo plava i srebrna boja, baš kao što je bio slučaj s modelom E700, a tu su i pikselizirane grafičke modifikacije korisničkog interfejsa te animacija gradskog pejzaža na Flex Window ekranu, što itekako budi nostalgiju.

Samsung isporučuje smartphone u lijepoj kutiji s logotipima modela Z Flip5 i E700, kao i s Flipsuit karticama s naljepnicama nekadašnjih Samsungovih logotipa. Dio paketa je i Samsung E700 kolekcionarska kartica s ugraviranim jedinstvenim serijskim brojem.

Galaxy Z Flip5 Retro će biti dostupan u ograničenim količinama u Južnoj Koreji od 1. novembra, kao i u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Španiji i Australiji od 2. novembra. Kupci na ovim tržištima mogu nabaviti uređaj putem Samsungove zvanične web stranice.

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE