Lokalne TemeSportPredpioniri i Cicibani Omladinca na kampu u Jahorinku

Predpioniri i Cicibani Omladinca na kampu u Jahorinku

Predpioniri i Cicibani Omladinca su od novembra do februara učestovali u Zimskoj ligi Kantona Sarajevo na terenima Sportskog centra La Bombonjera Sarajevo.

Generacija 2008 su zauzeli mjesto u sredini tabele, a prvi strjelac lige je iz visočkog tima Ibrahim Osmanović sa 19 golova, još su se istakli Mahir Šljivo i Mirza Ahić.

Generacija 2005 su završili ligu u gornjem dijelu tabele, zauzevši četvrto mjesto, a posebno se istakao Adel Ajdinović sa devet golova, Bakir Merdić i Emrah Porča.

Nakon završetka Zimske lige dječaci su bili na zimskom kampu na Jahorini u apartmanu Jahorinko gdje s planinarili, skijali se, sankali, uživali u čarima ove bosanskohercegovačke planine, ali su igrali i nogomet.

„Mi nakon završetka lige vršimo udarni dio priprema za turnir u Splitu “Dalmatinko kup” gdje ove godine uzimamo drugo učešće zaredom i naš cilj je plasman u drugi krug takmičenja“,  kazao nam je mr. sci. Tarik Agić, koji se ovom prilikom posebno  zahvalio na podršci gospodinu Mensuru Šljivi, Harisu Sinanoviću, Elmiru Merdiću i Samiru Genjcu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE