Lokalne TemeFOTO: Nogometni klub Omladinac podijelio paketiće

FOTO: Nogometni klub Omladinac podijelio paketiće

Danas je u dvorani Franjevačke klasične gimnazije na veliku radost mališana, NK Omladinac organizovao podjelu novogodišnjih paketića za 82 dječaka i djevojčice.

Mališane i djecu je pozdravio gospodin Muhamed Šabanović jedan od prvih predsjednika kluba.

Pored razveseljavanja djece, NK Omladinac je pokazao svoju humanost i solidarnost pozivajući na mir u Siriji i Alepu.

“Ovaj projekat sam organizovao uz pomoć dobrih prijatelja kluba – Jasmina Genjca, Mensura Šljive, Kerima Hadžića i fra Stipe, te sam im mnogo zahvalan, kao i portalu visoko.ba koji nas podržava. I obećao sam i našim prijateljima i djeci da se nećemo zaustaviti na ovome. Želimo da ovo postane tradicija i da broj djece poraste i na nekoliko stotina”, kazao nam je trener mr. sci. Tarik Agić, te dodao: “Divno je vidjeti dječiji osmijeh i zato nismo zaboravili Alep i djecu Alepa i nevine žrtve, kojima smo željeli dati moralnu podršku.”

Ostale fotografije sa dodjele paketića možete vidjeti na našoj facebook stranici.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE