BiHOsmorka: Parlamentarna većina je stabilna

Osmorka: Parlamentarna većina je stabilna

Parlamentarna većina je stabilna unatoč svim pritiscima i lažnim optužbama za nepostojeće izdaje, kazali su predstavnici Osmorke nakon što je Zastupnički dom Parlamenta Federacije usvojio proračun.

Damir Mašić, zastupnik SDP-a u Federalnom parlamentu, kazao je kako je parlamentarna većina zajednički uložila amandmane i stala iza svakoga koji, kako je naglasio, ide u korist građana Federacije BiH.

Isto je potvrdio i Mladen Bošković, zastupnik HDZ-a BiH, kazavši da je sve išlo mnogo bolje i brže od onoga što su mnogi očekivali.

Naime, iako je Vlada Federacije, u kojoj su ministri iz HDZ-a BiH, kao predlagač ovogodišnjeg proračuna, jednoglasno odbila 50 amandmana Osmorke i HDZ-a, Zastupnički dom ih je na kraju usvojio.

Visoko.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE