NaslovnicaBiHNikšić: Svaki...

Nikšić: Svaki građanin u oktobru treba da glasa za spas svoje domovine

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Nermin Nikšić kazao je danas na zajedničkoj Konvenciji opozicionih stranaka da svaki građanin na oktobarskim izborima treba da glasa za spas svoje domovine.

Na prvoj zajedničkoj Konvenciji, opozicione stranke iz Federacije BiH dale su podršku zajedničkom kandidatu za člana Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću.

– Okupili smo se danas oko zajedničkog kandidata, odlučni da mijenjamo stanje, odlučni da za BiH svane novi dan. Danas ujedinjeni šaljemo jasne poruke korumpiranoj vlasti, prijateljima iz međunarodne zajednice i svim ljudima da će BiH opstati – kazao je.

Tvrdi da su garant za to opozicione stranke koji su potisnuli lične i stranačke interese za bolju državu.

– Naša odlučnost je pretočena u jedinstvenu podršku budućem članu Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću – istakao je.

Nikšić je kazao da svaka zemlja ima vlast kakvu izaberu njeni građani, ali da današnju vlast ne zaslužuju ni oni koji su za nju glasali.

– Ko preživi njihovu vlast, ni pakao im neće teško pasti. Imamo vlast koja neće da ukine akcize na gorivo i neće da smanji cijenu hljeba – zaključio je Nikšić.

Visoko.ba/federalna.ba/Fena

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.