Lokalne TemePozitivno VisokoNagrađivana Amina Hodžić fotografira vas u humanitarnoj akciji za liječenje Selme Šabić

Nagrađivana Amina Hodžić fotografira vas u humanitarnoj akciji za liječenje Selme Šabić

Dragi moji, ovaj petak su najavili sunčan dan. Idealna prilika da se prošetate do parka, da učinite dobro djelo a usput dobijete par dobrih fotkica.

Čekam vas u parku (Spomen kosturnica) od 15-18h iza svog objektiva, platite koliko ste u mogućnosti a prikupljeni novac će biti doniran za liječenje naše sugrađanke Selme Šabić.

Selma Šabić
Selma Šabić

Povedite nekog svog, pozovite koga stignete, a ako ne možete doći lično barem podijelite objavu. Nadam se da ćemo se okupiti u što većem broju.

Amina Hodžić
Amina Hodžić

– Fotografije koje napravimo taj dan će biti editovane i objavljene na mom profilu u zajedničkoj galeriji da ih svi koji su učestvovali u akciji mogu sami preuzeti – rekla je za Visoko.co.ba Amina Hodžić dobitnica više prestižnih nagrada iz oblasti fotografije.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE