Saopćenje za javnost / “Koalicija Država”: Mladi Tarik Halilović potopio stare političare u debati”

“Tarik Halilović, kandidat za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona ispred Koalicije Država – Mirsad Hadžikadić na rednom broju 4. (zadnja lista na glasačkim listićima) sinoć je učestvovao na debati za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona na RTV Visoko.

U debati sa ostalim političarima poput Mirele Mateša Bukva, Darija Pekića i Amre Babić, inače prekaljenim budžetlijama, mladi Halilović je pokazao šta znači mlada i nova krv sa mnogo energije i želje za promjenom.

Podržimo ovog mladog čovjeka!

Tarik Halilović, zaokružite broj 4! na listi za kantonalnu skupštinu Zeničko-dobojskog kantona ispred Koalicije Država! – Mirsad Hadžikadić!”, saopćeno je iz Koalicije Država! – Mirsad Hadžikadić!

Press Tarik Halilović / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.