Lokalne TemePolitikaTarik Halilović (SDP): Strahovlada i neodgovornost visočke vlasti

Tarik Halilović (SDP): Strahovlada i neodgovornost visočke vlasti

Na današnjoj burnoj sjednici gradskog vijeća vijećnik Tarik Halilović i vijećnik Admir Babić su skrenuli pažnju na ozbiljne probleme sa kojima se građani susreću u pogledu infrastrukture i ceste.

“Iako smo mjesecima govorili o važnosti planiranja i strateškog pristupa radu u Visokom, vlast predvođena gradonačelnikom Ganićem i SDA nas nije slušala.

Rezultat toga je propadanje puteva, kopanje ceste stare 20 dana, paralizirana Hadžijina voda već 7 mjeseci, oronuli put na Zbilju, neurađeni put na Kula Banjeru, bahatost pojedinih službenika gradske uprave, nepoštivanje Zakona i još mnogo toga što građani gledaju i vide svakodnevno.” zaključio je Tarik Halilović.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE