Mladi muzičari iz Londona gosti Zavičajnog muzeja i Visokog

Pedagoška djelatnost Zavičajnog muzeja u Visokom je u proteklom periodu bila raznolika. I u to ime, iz ove ustanove žele obradovati javnost predstavom – teatrom mladih muzičara iz Londona. Naime, ova ekipa je pored mnogih država svijeta gdje su nastupali odlučila posjetiti Bosnu i Hercegovinu. Svoje povjerenje poklonila je našem muzeju i našem gradu.

Teatar za djecu je osmišljen tako što na interaktivan način predstavljaju određenu temu kroz muziku, sviraju različite instrumente i veoma su zabavni. Predstava je besplatna. Svi zainteresovani se mogu javiti na službenu stranicu Zavičajnog muzeja na facebooku. Predstava će biti odigrana ispred Zavičajnog muzeja u utorak, 26. jula 2022. godine sa početkom u 19.30 sati.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.