NaslovnicaLokalne TemeMedresa "Osma...

Medresa “Osman-ef. Redžović”: Uplate za kurbane

Medresa “Osman-ef. Redžović” i ove godine prima uplate za kurbane. Jedinstvena visina uplate koju je utvrdio Rijaset IZ u BiH iznosi 390 KM. Uplate se mogu izvršiti na blagajni Medrese, blagajnama svih medžlisa IZ u BiH, kao i putem žiro računa, uz obaveznu naznaku “Kurban za Medresu”. Uplate se primaju do srijede, 6. jula 2022. godine.

Oni koji žele preuzeti trećinu, potrebno je da to naglase prilikom uplate. Trećine se preuzimaju u Medresi, drugi dan bajrama, od 12 do 17 sati. Radi velikih promjena i nepredvidive situacije na tržištu stoke, ove godine smo u prilici ponuditi isključivo braveće trećine.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.