Lokalne TemeDelegacija Fakulteta islamskih nauka u posjeti Medresi "Osman-ef. Redžović"

Delegacija Fakulteta islamskih nauka u posjeti Medresi “Osman-ef. Redžović”

U posjeti Medresi “Osman-ef. Redžović” boravila je delegacija Fakulteta islamskih nauka u Sarajevu predvođena dekanom prof. dr. Mustafom Hasanijem. Pored dekana u delegaciji su bile i prof. dr. Zehra Alispahić, prodekan za naučnoistraživački rad, Firdevsa Jelovac, Mujesira Zimić Gljiva i Sabira Homarac.

Dekan Fakulteta je čestitao direktoru Medrese Dženanu Rezakoviću, inače alumnisti Fakulteta islamskih nauka, na imenovanju na ovu važnu i odgovornu funkciju i zaželio mnogo uspjeha u radu. Direktor Rezaković se zahvalio na posjeti, čestitkama i riječima podrške, te izrazio nadu u nastavak vrlo uspješne saradnje između Medrese i Fakulteta na koji se redovno upisuje veliki broj učenika Medrese.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE