Limometal iz Cazina predstavlja novu auto garažu na velikom Međunarodnom sajmu građevinarstva i elektro-mašinske industrije u Banjoj Luci

683

Sve je spremno za Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije Grames-Demi 2022, koji se održava na Banjalučkom velesajmu od 16. do 19. marta.

Na sajmu će se predstaviti najprestižnije kompanije iz Bosne i Hercegovine, zemalja regiona, te iz Kine i Turske, a među njima je Limometal iz Cazina.

– Limometal uvijek nastoji da svoje proizvode predstavlja na sajmovima u BiH, ali i u regionu. Ovaj put na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Banja Luci predstavit ćemo se sa našom novom vrstom auto garaže. Naime, prošle godine smo uradili rekonstrukciju našeg top proizvoda, gdje smo modificirali njene pojedine elemente. Radijalni krov sa prve varijante auto garaže smo zamijenili jednovodnim krovom, kako bi omogućili postavljanje više auto garaža jedne do druge, što je idealno za zatvorena parking mjesta kod stanogradnje. Također smo ojačali postojeću nosivu konstrukciju auto garaže i još neke sitnije modifikacije – kaže Mensur Mulalić, direktor Limometala.

Dimenzije nove varijante auto garaže su 623 cm x 307 cm x 210 cm.

– Nedavno smo imali par isporuka za Sloveniju i Hrvatsku, a uskoro idu i za Austriju. Što se tiče prednosti naših garaža, kao prvu bih istakao kvalitet, a kao drugu cijenu. Trenutno smo u procesu modifikacije postojeće garaže za vrt, ali također mimo toga radimo na novim modelima snjegobrana za crijep, kao i novim modelima sljemenih kopči – govori Mulalić.