PreporukaHugh Grant imao ispade bijesa na snimanju novog filma, tvrdi da mu...

Hugh Grant imao ispade bijesa na snimanju novog filma, tvrdi da mu se događaju jednom godišnje

Glumac Hugh Grant nedavno je u medijima priznao da je prilikom snimanja novog filma imao ispade bijesa gdje je izgubio kontrolu zbog jedne gospođe koja se pojavila kao pratilja.

Britanski glumac je s novinarima časopisa Total Film razgovarao o novom filmu “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”, kojeg su nedavno snimali u Sjevernoj Irskoj.

No, Grant je otkrio kako nije zadovoljan svojim ponašanjem na setu, jer je u jednom trenutku izgubio živce tokom snimanja, a svoje neprimjereno ponašanje uporedio je s ponašanjem kolege Cristiana Bala, koji je također imao ispade bijesa na snimanju filma “Terminator”.

“Prvi sam dan izgubio živce s jednom ženom. Pretpostavljao sam da je ona neka rukovoditeljica iz studija koji bi trebao bolje poznavati. Onda se ispostavilo da je ona iznimno fina žena, koja je bila pratilja mlade djevojke”, rekao je Grant.

Međutim, to nije prvi put da je Hugh izgubio živce na poslu, a glumac je ranije priznao da ima ispad bijesa otprilike jednom godišnje. On je priznao da je čak napravio i pauzu od glume, ali i da ga se Hollywood odrekao kao glumca.

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE