Koga je sve i gdje OO SDA “uhljebio” sa svoje liste za Lokalne izbore 2012.godine

Na FB Page-u OO SDP-a Visoko sinoć se pojavila interesantna grafika na kojoj su prikazana imena svih SDA kandidata za prošle Lokalne izbore, a pored tih imena dopisano je i gdje su “uhljebljeni” ili oni ili članovi njihove familije nakon lokalnih izbora.

Tako možemo vidjeti da od 27 kandidata koliko je bilo na listi SDA njih 13 je uposleno u nekoj od javnih službi, koje se naravno finansiraju iz javnog proračuna. Tu je svakako i devet vijećnika koji su svakako dobili mandat od naroda da predstavljaju zakonodavnu vlast uz tri vijećnika koje je SDA doslovno kupila nakon izbora, a od ta tri kupljena vijećnika, dva su također “uhljebljena”.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.