Lokalne TemeAdmir Babić: 'Želim da svim sugrađanima i svojim glasačima prenesem ove dobre...

Admir Babić: ‘Želim da svim sugrađanima i svojim glasačima prenesem ove dobre vijesti’

“Poštovani sugrađani, a posebno svi vi koji ste dali svojim glasom povjerenje meni da Vas predstavljam u Gradskom vijeću Visoko, želim da prenesem napokon dobre vijesti.
Naime, na sjednici GV Visoko uputio sam Inicijativu da Gradska uprava osigura prostorije za Udruženje osoba oboljelih od karcinoma „Nismo same“ koje je nedavno počelo da djeluje na prostoru našeg grada.

Ovu Inicijativu sam uputio s obzirom na činjenicu da iz godine u godinu u Visokom se bilježi rast broja osoba koje su oboljele od karcinoma i kao rast broja osoba koja su oboljela od bolesti drugih malignih tumora, te na činjenicu da je u Visokom počelo s aktivnim radom ovo Udruženje za borbu protiv karcinoma i drugih malignih oboljenja, tako da Gradska uprava besplatno osigura prostorije ovom Udruženju.

Danas, s velikim radošću, mogu vas obavijestiti da sam dobio pozitivan odgovor na ovu Inicijativu, a koji vam dragi sugrađani i glasači prenosim u cijelosti:

„Povodom inicijative vijećnika Babić Admira, a koja se odnosi na osiguranje prostorije za Udruženje osoba oboljelih od karcinoma i drugih malignih bolesti, nadležna služba dostavlja sljedeći stav;

Nakon revizije poslovnih i drugih prostora u vlasništvu Grada Visoko koja će se realizirati do sredine 2023.godine, osigurat će se odgovarajući prostor za navedeno Udruženje. Napominjemo da do osiguranja prostorije članovi Udruženja za potrebe stručnih predavanja mogu koristiti prostorije Društvenog centra u ulici Alije Izetbegovića, Grad Visoko.“, napisao je u petak na svojoj službenoj FB stranici Admir Babić, vijećnik u Gradskom vijeću Visoko.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE