Kaliopi otkrila kako je za 17 dana smršala 10 kilograma

398
Kaliopi: Odolijevam iskušenjima, a odricanja mi ne padaju teško (Foto: Martin Šiškovski)

Makedonska pop diva Kailopi nedavno je publiku obradovala duetom “Znam” koji je snimila sa dragim kolegom i prijateljem Željkom Samardžićem.

Ova zajednička pjesma oduševila je publiku širom regiona, a potvrda toga je 1.5 miliona pregleda na YouTubeu, koliko pjesma ima za mjesec dana.

Iako ima 56 godina Kaliopi se može pohvaliti mladalačkim izgledom, na kojem joj mnogo mlađe pripadnice ljepšeg spola mogu pozavidjeti.

Ona je u priči na njenom Instagramu objavila da je za 17 dana smršala čak 10 kilograma i otkrila je da je to uspjela zahvaljujući liposukcijskoj dijeti uz koju su probleme sa kilogramima riješile brojne poznate ličnosti na Balkanu.

– Kao i svi koji su smršali, trenutno sam se odrekla slatkiša, (osim omiljene Atlantis čokolade, ovog puta crna), hljeba, mliječnih proizvoda… Odolijevam iskušenjima, a odricanja mi ne padaju teško, jer je odluka koju sam donijela važnija od svih mogućih specijaliteta. Navike, vezane za ishranu koje sam stekla skidajući kilograme, danas su moj novi životni stil – rekla je Kaliopi.

Makedonska diva je ranije u medijskim istupima pričala da je veliki gurman, da podjednako voli kuhati i jesti, ali, u ime zdravlja i dobrog izgleda, ponekad je dobro biti umjeren. Zato joj je ova liposukcijska dijeta itekako pomogla da uvede red i umjerenost u ishrani.