Lokalne TemeKulturaŽeljko Samardžić promovisao duet sa Kaliopi u Sarajevu pa poručio: Dolazim u...

Željko Samardžić promovisao duet sa Kaliopi u Sarajevu pa poručio: Dolazim u Visoko

U rganizaciji “Hayat produkcije” održana je promocija dueta Kaliopi i Željka Samardžića nazvana „Znam”. Ovaj duet je kruna prijateljstva dugog četiri decenije.

Promociji su prisustvovali mediji, ali i dugogodišnji prijatelji Kaliopi i Željka. Kompletan autor pjesme „Znam” dugogodišnji je Kaliopin saradnik Romeo Gril. Saradnja makedonske pop-dive i jednog od najpopularnijih pjevača regiona naišla je na veliko interesovanje javnosti. Pjesma je dobila i svoj vizuelni identitet.

Kaliopi / Željko Samardžić
Kaliopi / Željko Samardžić

Željko je za svoju kolegicu imao samo riječi hvale: „Divna žena s nevjerovatnom dušom, veliki je umjetnik i mnogo je cijenim i volim.” A zatim je iskoristio priliku i prisutnim novinarima otkrio kako 21.jula ima veliki koncert u Visokom na koji je pozvao kako njih tako i sve gledaoce, čitaoce i slušatelje medija iz kojih dolaze.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE