Lokalni izboriJasmina Zubić (SDP): Listu SDP-a čine iskusni, ali i mladi, obrazovani kadrovi!

Jasmina Zubić (SDP): Listu SDP-a čine iskusni, ali i mladi, obrazovani kadrovi!

Koristim ovu priliku da vam se obratim, jer nam je onemogućeno obraćanje putem naše i vaše Radiotelevizije Visoko, ista privatizirana od aktualne vlasti i koristi se samo za ličnu promociju, što je potvrđeno načinom organizovanja debata i rasporedom termina za neposredna obraćanja.

Pozivam vas da u nedjelju, 15.11. uz pridržavanje svih mjera opreza, obavezno izađete na izbore. Lokalni izbori su najvažniji za svaki grad i zato vas pozivam da iskoristite svoje pravo, da jasno ocijenite dosadašnji rad aktuelne vlasti i realizaciju izbornih obećanja. Na osnovu toga sigurna sam da možete odlučiti kojim političkim strankama, kandidatima i kandidatkinjama ćete dati svoj glas.

Pozivam vas da birate, te da i ovaj put date priliku kandidatkinjama i kandidatima Socijaldemokratske partije BiH, koji imaju ideje i program, a što je prvi korak u stvaranju uslova za ugodan život i jednakopravnost na cijelom području našeg grada.

Izuzetno sam ponosna što listu Socijaldemokratske partije BiH čine iskusni, ali i mladi, obrazovani kadrovi koji će slijediti program i ideje SDP-a, i svih nas koji smo imali priliku da kao vijećnici/ce i zastupnici/ce radimo na realizaciji našeg programa. Bolja budućnost vas i vaše djece je u vašim rukama.

Zato nemojte propustiti priliku da svojim glasom doprinesete da u naredne 4 godine imamo lokalnu vlast u Gradskom vijeću koja će raditi u najboljem interesu svakog građanina i građanke našeg grada i naše države.

 

Visoko.co.ba/Jasmina Zubić, zastupnica u PD Parlamenta FBIH


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE