BiHLokalni izbori 2024GO SDP BiH Visoko: Potvrđen kandidat za gradonačelnika i lista za Gradsko...

GO SDP BiH Visoko: Potvrđen kandidat za gradonačelnika i lista za Gradsko vijeće

Na sinoć održanoj sjednici Gradskog odbora SDP BiH Visoko Adnan Delić je potvrđen kao kandidat za gradonačelnika Visokog. Gradski odbor SDP BiH Visoko poziva sve političke stranke u Visokom, a naročito one koje su u protekle 4 godine imale drugačije poglede i razmišljanja od vladajućih politika, da podrže kandidaturu Delića za gradonačelnika Visokog.

Također, potvrđena je lista za Gradsko vijeće Visokog koju će predvoditi Admir Babić, aktuelni vijećnik u Gradskom vijeću Visokog. Osim Admira, listu će činiti ljudi koji su dokazani društveni, kulturni i sportski radnici.

Pozivamo sve političke subjekte koji će učestvovati u izbornoj trci, da kampanja bude korektna, temeljena na programima i rezultatima, te u skladu sa izbornim pravilima!

Izvor: FB Page SDP Visoko / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE