NaslovnicaLokalne TemeIGM na Zepsu-...

IGM na Zepsu-u posjetili predsjedavajući Vijeća ministara BiH, premijer FBiH i premijer ZDK (FOTO)

Industrija građevinskog materijala IGM d.o.o. Visoko, kao i svih prethodnih godina, i ove godine je uzela učešće na BH generalnom sajmu ZEPS.
„Na ovaj način pokazujemo kako se sinergijom organizatora, vlasti, izlagača, domaćih kapaciteta, može napraviti kvalitetna promocija domaćih proizvoda, kako možemo unaprijediti sve naše poslovne veze i kontakte, a na prvom mjestu kako sve kupce, sadašnje i potencijalne, dodatno možemo upoznati sa kvalitetom i raznovrsnošću proizvodnih asortimana sa kojima raspolažemo.“ istakli su iz IGM d.o.o. Visoko.
Ovogodišnji nastup IGM-a na sajmu je usmjeren na širinu proizvodnih asortimana i proizvoda koje nude, gdje se izdvajaju:
Ciglarski proizvodi,
Stiropor proizvodi
Aluminijska i PVC stolarija,
Proizvodi od drveta
Protivprovalna, protivpožarna, protivdimna vrata.
Poseban fokus je stavljen na efekte i koristi koji se ostvaruju upotrebom IGM proizvoda, posebno kroz iskaz poboljšane energetske efikasnosti, na sajmu je i predstavljen stambeni objekat Ilijaš sa 47 stanova koji će uskoro biti završeni i spremni za nove vlasnike.
Posjete štandu IGM-a od strane visokopozicioniranih zvaničnika, poput predsjedavajućeg Vijeća ministara BIH, g-dina Denisa Zvizdića, Premijera Federacije BiH, g-dina Fadila Novalića, premijera ZDK g-dina Miralema Galijaševića, pokazuju da ćemo zasigurno, i ove godine, kao i prethodnih biti jedan od kvalitetnijih i interesantnijih izlagača.
Na ovogodišnjem Zeničkom privrednom sajmu u Zenici svoje proizvode će izložiti 587 izlagača iz 26 zemalja svijeta koji će imati priliku u periodu od 3. do 7. oktobra sklopiti nove poslovne ugovore i partnerstva.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.