Lokalne Teme(VIDEO) Reuf Jamaković, firma "IGM" i Novak Đoković dobitnici Povelja Grada Visoko...

(VIDEO) Reuf Jamaković, firma “IGM” i Novak Đoković dobitnici Povelja Grada Visoko za 2021. godinu

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Visoko, vijećnici su jednoglasno usvojili prijedloge odluka o dodjeli javnih priznanja Grada Visoko za 2021. godinu. Tako se Povelja Grada Visoko u 2021. godini dodjeljuje REUFU JAMAKOVIĆU, majoru Vojske Federacije Bosne i Hercegovine, za doprinos u organizovanju otpora agresiji na Bosnu i Hercegovinu i odbrani Visokog.

Također, Povelja Grada Visoko u 2021. godini dodjeljuje se firmi “IGM” d.o.o. VISOKO za postignute rezultate na privrednom planu i značajan doprinos u privrednom razvoju i afirmaciji Grada Visoko u zemlji i inostranstvu.

Jednoglasnom odlukom je odlučeno da se Povelja o proglašenju počasnim građaninom Grada Visoko u 2021. godini dodijeli NOVAKU ĐOKOVIĆU, sportisti, najboljem svjetskom teniseru za pozitivnu promociju Grada Visoko i Bosne i Hercegovine.

Povelje će biti uručene na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Visoko povodom obilježavanja Dana Grada Visoko, 29. augusta 2021. godine.

 

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE