NaslovnicaLokalne TemeHumana akcija...

Humana akcija Vijeća učenika Medrese “Osman ef. Redžović”

U utorak su članovi Vijeća učenika Medrese “Osman ef. Redžović” bili vrijedni i realizirali jednu od aktivnosti u okviru projekta na kojem rade. Naime, radi se o humanitarnoj akciji koju su organizirali u saradnji sa Humanitarnom sekcijom škole, Medžlisom IZ Gračanica i Medžlisom IZ Visoko. Nijjet im je posjetiti određeni broj porodica koje su u stanju socijalne potrebe i donirati im prigodne pakete sa hranom i higijenom.

“S ciljem prikupljanja sredstava, danas smo napravili voćnu salatu koju su naši profesori, učenici i osoblje Medrese mogli kupiti i na taj način učestvovati u akciji. Želimo se od srca zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli i učestvovali u organizaciji i realizaciji ovog dijela projekta. Nije bogat onaj ko mnogo ima, nego onaj ko mnogo daje! Elhamdulillah. Idemo dalje…”, poručili su iz Vijeća učenika.

Vijeće učenika Medrese/Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.