Lokalne TemeGimnazija "Visoko" organizovala ramazansku humanitarnu akciju

Gimnazija “Visoko” organizovala ramazansku humanitarnu akciju

Vijeće učenika Gimnazije “Visoko” je pokazalo veliku solidarnost i humanost organiziranjem uspješne ramazanske humanitarne akcije. Ova hvalevrijedna inicijativa je provedena od strane Vijeća učenika škole, uz podršku školske uprave i lokalnih sponzora. U sklopu akcije, prikupljeni su paketi za pet porodica sa područja Visokog, koji su sadržavali osnovne životne namirnice i potrepštine. Ovi paketi su od velike važnosti za porodice koje se suočavaju s teškoćama i nedostatkom sredstava za osnovne potrebe.

Zahvaljujući sponzorima, akcija je bila uspješna i omogućila da se pruži pomoć onima kojima je najpotrebnija. Njihova velikodušnost i podrška su bili ključni za ostvarenje ove humanitarne akcije. Ova akcija je bila pravi podsjetnik na snagu prijateljstva i koliko možemo postići kada se udružimo. Svaka čast svima koji su učestvovali i podržali ovu sjajnu inicijativu!

Visoko.co.ba/Amna Karić/Gimnazija Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE